BELEEF HET NU MET NOWSON

De makkelijkste manier om in contact te blijven met activiteiten en evenementen die je werkelijk interesseren in de echte wereld.

Now it is on. Nu gebeurt het! Ontvang snel het laatste nieuws om op ieder moment een unieke en onvergetelijke ervaring te kunnen beleven.

Imagen de un dispositivo móvil con la app NowsOn en su pantalla y un icono representativo de app multi-lingüe

INTELLIGENTE, DIRECTE EN VERANTWOORDELIJKE COMMUNICATIE

Maak het leven van je klanten of volgers makkelijker door hun aandacht te vestigen op de weinige details die ze werkelijk interesseren

NowsOn geeft je de mogelijkheid jouw activiteiten en evenementen zichtbaarder te maken op de meest geschikte plaatsen en momenten, zonder te storen, zonder onverwachte afleiding en zonder schending van de privacy van je klanten of begunstigden. Met NowsOn gaan de mensen van huis en controleren hun eigen ervaringen terwijl jij je concentreert op wat het beste resultaat oplevert voor je organisatie of project.

Publiceer je activiteiten op een geïntegreerde en natuurlijke manier met de reële context waarin je klanten of begunstigden zich op elk moment bevinden.

Ilustración mostrando diversos entornos de la vida diaria donde las personas salen al encuentro de actividades mediante el uso de NowsOn
Ilustración con diferentes ladrillos de lego y personas sobre ellos simbolizando el crecimiento de la comunidad de usuarios y actividades NowsOn

Samen zijn we sterker: doe het groots vanaf het begin

NowsOn gebruiken betekent ook onmiddellijk toegang tot een reeds gevestigde gemeenschap van gebruikers die elke dag groeit. Slechts in enkele minuten zijn je klanten en de huidige gebruikers bekend met jouw activiteiten welke nu ook gemakkelijk gevonden kunnen worden door andere mensen die jou nog niet eerder ontdekt hebben.

Zet nu je NowsOn kanaalmanager account op en bereik zo snel elke hoek van de gemeenschap van gebruikers, zowel op lokaal, regionaal, nationaal of zelfs internationaal niveau in een bepaalde periode van het jaar of continue.

Met NowsOn hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe nieuwe klanten of volgers te vinden voor je activiteiten of evenementen.

Verrijkte berichten om je activiteiten in een paar clicks te publiceren, of je nu beginner of expert bent

NowsOn gebruikt een nieuwe gestructureerde indeling van berichtgeving die je uitnodigt opnieuw na te denken over de manier om je producten en diensten aan te bieden om zo de ervaring van je klanten en volgers te verrijken. NowsOn App is geoptimaliseerd om je activiteiten en evenementen snel te communiceren, in slechts een paar seconden, met een paar clicks en vanaf je eigen mobiele apparaat. Je hoeft geen sociale media expert te worden, geen lange uren te besteden aan het voorbereiden van materiaal en geen sociale mediacampagnes te beheren. Wij geloven in eenvoud en nauwkeurigheid om de complexiteit te verminderen van een steeds veranderende, snelle en veeleisende werkomgeving.

Ilustración donde aparece en primer plano un móvil con la imagen de una actividad que se está desarrollando en el mundo real (en segundo plano)

GEORGANISEERD IN THEMATISCHE GROEPEN OM ZO GEMAKKELIJKER JE DOELGROEP TE BEREIKEN

Imágenes e iconos representativos de las principales categorías temáticas de NowsOn

Organiseer je een activiteit of evenement?

EEN NIEUWE COMMUNICATIEOPLOSSING VOOR EEN NIEUWE MANIER VAN MET ELKAAR OMGAAN

Concentreer je op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor je klanten of begunstigden en laat NowsOn de rest doen.

Pictograma con el número 360 y una flecha alrededor de dicho número

Geoptimaliseerd voor contextuele mobiele marketing

Neem geen risico met een app die niet is geoptimaliseerd om de juiste inhoud te leveren op het juiste moment. Onthoud: consumenten zijn selectiever dan ooit en zoeken constant nieuwe ervaringen.

Pictograma con unas entradas y diferentes puntos simbolizando diferentes momentos del proceso de compra

Push berichten in het zero moment of truth (ZMOT)

Compileer berichten met een duidelijk doel en afgestemd op de situatie en de interesse van je klanten en volgers binnen een straal van 20 Km (waar 82 procent van de zoekopdrachten met een primaire gebruik of koop intentie plaats vinden).

Pictograma con un marcador de localización sobre el globo terráqueo

Verschillende NowsOn kanalen voor verschillende doelgroepen of projecten

Creer en plaats een NowsOn-kanaal voor elke activiteit of soort gebruikers ervaring. Voeg nieuwe kanalen toe al naar gelang je de activiteiten van je organisatie of project diversificeert.

Pictograma con mensajes escritos en varios idiomas

Meertalig

Publiceer eenvoudig je activiteiten in verschillende talen. Zorg ervoor dat je berichten alleen bij iedere klant of volger in de taal van hun voorkeur komt.

Pictograma con una hucha y una moneda cayendo en su interior

Kosten en tijd besparend

Zet snel je NowsOn kanalen op zonder ook maar een enkele regel met programmeringscode te schrijven. Begin met NowsOn alvorens aanzienlijke hoeveelheden tijd en geld te investeren in technologische ontwikkeling en promotiecampagnes die moeilijk zijn te onderhouden op de lange termijn.

Pictograma con una diana y una flecha en el centro de la diana

Directer, handig, snel en dynamisch

Focus op wat je het beste doet en dat is over jouw activiteiten of evenementen praten. Verlies geen tijd meer met snelle gesprekken en oppervlakkige interacties in algemene sociale netwerken.

WHITE LABEL NOWSON

De app kan ook ingezet worden in een afgeschermde of B2B omgeving. Een ideale optie om directe communicatie mogelijk te maken met een speciale volgers- of klantengroep, medewerkers, dealers, leveranciers, etc. In een scenario als dit kan het zijn dat het gebruik van een NowsOn kanaal niet de beste oplossing is en er beter ingezet kan worden op een app met de eigen merkidentiteit en een beperkte toegankelijkheid voor een specifieke gebruikersgroep. NowsOn heeft hiervoor verschillende opties die het mogelijk maken de app geheel of gedeeltelijk te personalizeren al naar gelang de behoeften. Neem contact op met het NowsOn team om de mogelijkheden te bespreken.

Imagen de una etiqueta de ropa con el texto en inglés 'your brand' y el icono de NowsOn a su lado

Ethische en verantwoordelijke App

Gebruik NowsOn om je activiteiten dichter bij de mensen te plaatsen aan mensen die zich meer inzetten voor jouw sociale doelen of die jouw aandacht en ondersteuning nodig hebben. NowsOn is een praktisch hulpmiddel om de deelname van vrijwilligers en medewerkers in jouw projecten te vergemakkelijken en hun vertrouwen te vergroten.

Maak gebruik van ons speciale plan gericht op non-profit organisaties en ondernemers met een handicap. Neem contact met ons op voor meer informatie.